KEMENCÉK, GRILLSÜTŐK, KERTI KONYHÁK

A mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut az emberi kapcsolataink ápolására. A tűz élménye, egy összeállított menüsor, egy finom bor kíséretében, jó ürügy lehet barátaink megvendégelésére. Tekintse meg épített kerti kemencéinket grillsütőinket. Szívesen adunk tanácsot milyen sütőt érdemes építenie, családja társaságának összetétele nagysága függvényében. Kemencéinket, kerti konyháinkat vendéglősök, kerthelységet üzemeltetők figyelmébe is ajánljuk.

Kerti sütögető kialakításánál érdemes megfontolni mekkora társaságot szeretnénk vendégül látni, vagy hány tagú a család. Kisebb összejövetelekre ajánljuk grillsütőinket, sparheltjeinket, nagyobb összejövetelekre, profi felhasználásra pedig kemencéinket, kerti konyháinkat ajánljuk.

„Az emberi kultúra és közösség egyik bölcsője: a konyha! S hány évszázad, évezred múlt el mire a szabadból védett, zárt tér lett?!
Mi abban hiszünk, hogy ennek az ősi rítusnak válunk újra részeseivé és egy közösség legigazibb kultuszába lépünk be, amikor hajlandóak vagyunk újra a szabadban megteremteni azt, ami oly soká közösséggé tette a családot, az utcát a falut, a népet és a hazát is.
A közös étkezés, több mint táplálkozás! Létünk és emberségünk legmélyebb rétegeit érinti meg! Jöjjön el hozzánk és tegye próbára érzékszerveit! Érdeklődőink számára lehetővé tesszük, hogy az általa(-uk) tervezett kerti konyhát nálunk kipróbálhatják, mielőtt annak építésébe belefognának!”