KERTÉPÍTÉS

 

TÉRBURKOLAT ÉPÍTÉS

NÖVÉNYEK TELEPÍTÉSE

 

Dísznövénytermesztő kapcsolataink a garancia arra, hogy széles fajtaválasztékkal, koros átültetésre alkalmas növényekkel álljunk ügyfeleink rendelkezésére igényeik alapján. A szakszerű munkánk garancia arra, hogy növényei jó kondícióban maradjanak.

GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉSE

Mitől lesz az Ön füve szebb, mint a szomszédé? A válasz egyszerű! Sajnos mégis sok a rossz tapasztalat. Túlöntözés, filcesedés, tarlóra nyírás, tápanyaghiány, életlen fűnyírókés. Ezek az alapvető hibák, ami mi

att, a gyepszőnyeg minősége rohamosan leromlik. Nagy gondot fordítunk arra, hogy megrendelőinket megfelelő információkkal lássuk el. Igény esetén vállaljuk a telepített gyep szakszerű karbantartását. Kérje tanácsunkat!

Gyepszőnyeg vagy vetett fű?

Gyepfelület telepítésekor gyakran merül fel a kérdés: Gyepszőnyeg vagy vetett fű? A döntés meghozatalakor érdemes néhány dolgot átgondolnunk.

Sokan azt gondolják, pénzt takarítanak meg, ha vetett füvesítést választják. De lássunk, néhány dolgot milyen hátrányokkal jár.

A vetett fű esetén figyelembe kell vennünk, hogy a fűmag elvetésénél még nem kaptuk meg az áhított vágyunkat a szép egybefüggően zárt, gyommentes gyepet. Sőt elmondhatjuk a telepítésére a legkedvezőbb időszak az ősz. Ilyenkor kisebb a párolgás, nem terjednek erőszakosan az évelő és az egynyári gyomok.

Egy tavaszi fűvetésnél gyakran van részünk szomorú látványban. Néha egy fűszálat sem látunk csak gyomokat. A hírtelen emelkedő hőmérséklet nagyon ártalmas a gyenge fűszálaknak. Ha csak egyszer megszárad a vetés, nagy károk keletkeznek a csírázásban.

A vetett fű sok odafigyelést, szakértelmet igényel.

A gyepszőnyeg telepítését három szóban elmondanám. Lefektetni, locsolni, élvezni.

Az általunk telepített gyepszőnyeget több mint egy évig termesztő területen szakszerűen karbantartják, hogy mire kertjébe kerül, önnek már csak élvezni kelljen.

Kis számítással belátható, hogy vetett füvünk több mint egy év karbantartással nem biztos, hogy gazdaságosabb megoldás, mint a gyepszőnyeg fektetése.

Gyepszőnyeg telepítése után kis gyakorlattal, hosszú távon élvezhetjük gyepünket, ami garantáltan zöldebb, mint a szomszédé.

 TÉRBURKOLAT ÉPÍTÉS

Minőségi térköveket kínálunk. Akár burkolattervet is készítünk anyag kimutatással.Partnereink: Weisenböck, Semmelrock, Friedl. A név garancia, hogy burkolata örökkévalóság legyen.Kérje tanácsunkat.

 KERT VILÁGÍTÁS

Megtervezzük, megépítjük kertjének, növényeinek díszkivilágítását, hogy növényei éjszakai fényben is pompázhassanak.

KERTI TÓ

FA ÉPÍTMÉNYEK

 Pergolák, szaletlik, kocsi beállók építését is vállaljuk.

KERT KARBANTARTÁS

 

Nem csak a kert megépítéséhez kell szakértelem és tapasztalat, nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Metszés, tápanyag utánpótlás, gyepápolás, műszaki berendezések karbantartása, mind elengedhetetlen egy szép kert fenntartásánál.Vállaljuk kertjének karbantartását, megbízható szakembergárdával állunk rendelkezésére.